Šta oblik vaših bora govori o vama?

Izrazito veliki broj bora na čelu, simbolizuje i veliki broj događaja i promena u nečijem životu. Postoji nekoliko tipova bora preko kojih se može otkriti karakter čoveka. U nastavku saznajte koji su to.

Ženske priče | Šta oblik vaših bora govori o vama?

Bore i linije po licu su nešto od čega ne možemo da pobegnemo i upravo zbog toga bi trebalo da ih prihvatimo. Naravno, danas postoje tretmani kojima možemo da ih ublažimo, ali one neminovno pokazuju nečiji život.

Jedna stara izreka kaže da žena koja nema bore, kao da se nikad nije smejala, ni plakala, kao da nikad nije bila nervozna, već oduvek hladna i dosadna.

Bore na licu, kao i mesto na kojem su nastale pokazuju i otkrivaju različita emotivna stanja, međutim one mogu i da ukažu na probleme sa zdravljem.

Čelo
Horizontalne bore ukazuju na previše zabrinutosti tokom života, dok kod mlađih osoba mogu da pokažu na preteranu konzumaciju šećera, mlečnih proizvoda, životinjskih ulja ili masnoće. Na primer, dve vertikalne bore između obrva pokazuju da postoji ljutnja ili nešto što je potisnuto, a što se može izražavati nestrpljenjem, frustracijom ili dosadom. Ukoliko se bore spuštaju na dole, prema korenu nosa, takođe mogu da pokažu brigu ili previše koncentracije.

Obrazi
Uspravne linije na obrazima mogu da pokazuju veliki stres, kao i stres koji traje. To su takozvane linije života i što su dublje, pokazuju da imate više godina. Naravno, ukoliko su ove bore preduboke, a niste ni na polovini životnog veka, možda je vreme da preispitate svoje ideje i verovanja. Takođe, dubina ovih bora može da ukaže na probleme sa debelim crevom.

Usne
Sitne vertikalne linije iznad gornje usne upućuju na preteranu brigu i veoma često dolaze u kombinaciji sa kratkim borama koje se zovu „bore razočaranosti“, a koje idu iz uglova usana ukoso prema vilici. Mogu da pokazuju ogorčenost i nezadovoljstvo životom.

Oči
Borice koje se iz spoljašnjeg ugla oka u luku “penju” ka gore, govore o sreći i veselju, a one koje se spuštaju prema jagodicama ili još niže, po obrazima, znak su da je za vas bilo više tuge nego veselja.

Proučavanjem linija na čelu se još u 17. veku bavio astronom Ričard Sanders i na osnovu svog dugogodišnjeg proučavanja zaključio je da se bore koje se pojavljuju na čelu imaju veliko značenje u određivanju karakternih osobina čoveka, a prema tumačenju tog mističara i astronoma dužina, dubina i oblik bora na čelu, mogu takođe pomoći i u predviđanju budućnosti onoga ko ih ima.

Izrazito veliki broj bora na čelu, simbolizuje izrazito veliki broj događaja i promena u životu čoveka, dok nasuprot tome, izrazito mali broj bora je predznak mirnog život u svim životnim fazama!

Zapratite nas:
FB: https://www.facebook.com/zenskeprice.rs
INST: https://www.instagram.com/zenskeprice.rs/

 

 

SPONZORISAO

Ženske priče | Šta oblik vaših bora govori o vama?

Ženske priče | Šta oblik vaših bora govori o vama?

 

Ovo je priča o nonprofit platformi koja za cilj ima da edukuje i ujedini žene svih godina u borbi za žensko zdravlje.

PRATITE NAS