Kako da znam da je on onaj pravi?

U današnje vreme gotovo je nemoguće ne razmišljati o „onom pravom“ i savršenoj vezi. Slike zaljubljenih parova svuda su oko nas, na televiziji, na Instagramu, u časopisima… Uz pritisak okoline, nije ni čudo što toliki broj žena pristaje da se zadovolji vezom koja nije u potpunosti onakva kakvu zaslužuje i kakvu želi. Ipak, bolje dobro razmisliti da li želiš da budeš u vezi koja nije ono što bi ti želela ili ono što očekuješ. Svakako, pre donošenja odluke o tome, dobro razmisli jer je i veza niz kompromisa i dogovora, kao i sam brak, na kraju krajeva.

Kako da znaš da je on onaj pravi? Pročitaj u nastavku teksta…

Ženske priče | Kako da znam da je on onaj pravi?

Dalje od svih klišea i romantičnih scena iz filmova, osoba sa kojom želiš da provedeš život uticaće na tvoj život u velikoj meri i zbog toga je bitno da se osećaš i više nego prijatno u njegovom društvu. Najbitnije u stabilnoj vezi jeste da ti partner u svemu pruža podršku, iako možda ne razume svaki put tvoje razloge. Bez obzira da li je u pitanju neka luda ideja koja ti je pala na pamet u 2 ujutru ili juriš unapređenje na poslu, on će je glavna podrška i tvoja potpora. Zajedno ćete raditi na ciljevima i nikada ti neće prebacivati. Pravi partneri rade kao tim i planiraju svoju budućnost zajedno. Između vas dvoje je bitno da postoji poverenje, koje je obostrano. Ipak, ponekad moraš da sagledaš stvari iz različitih uglova, pa čak i kada ti partner ne kaže ono što bi ti možda želela da čuješ. Ponekad umemo da budemo tvrdoglave i u zabludi, pa je uzajamno poverenje partnera dobar put kada nam „otvori oči“. 

Kako da napraviš balans između karijere i porodice saznaj iz ovog teksta.

Bez obzira koliko se dugo ne vidite, on je i dalje osoba kojoj prvo želiš da kažeš neku vest! Nebitno da li je u pitanju neka sitnica ili su te zvali u vezi razgovora za posao, znaš ko će te najbolje razumeti i ko će se radovati sa tobom!

Možda si do sada u vezama stalno bila u prilici da vagaš koliko viđanja je u stvari dovoljno viđanja, ali kada si sa njim, ništa od toga nije bitno, jer on želi da bude sa tobom isto koliko i ti želiš da budeš sa njim. Vaše zajedničko vreme je dragoceno, bez obzira da li ste isplanirali izlazak u grad ili mirno veče kod kuće. 

Gospodin pravi ne krije stvari od tebe. Normalno je da svi imamo neke svoje slatke male tajne, ali osoba sa kojom imaš nameru da provedeš život neće učiniti da se osećaš loše ili da sumnjaš u njega krijući stvari od tebe.

Ako želiš da saznaš šta  stručnjaci kažu o tome kada je pravo vreme za prvo dete, pročitaj naš tekst.

Pravi muškarac će znati da te uveri iznova, iz dana u dan, da je tu da ostane. Vaše svađe vrlo brzo postaju prošlost i više su stvar razmirica. Ako misliš da si pronašla tu posebnu osobu za sebe, zagrli ga, prihvati tu činjenicu i ne puštaj. Ako ipak imaš nekih sumnji, nadamo se da ti je ovaj tekst pomogao.

 

SPONZORISAO

Ženske priče | Kako da znam da je on onaj pravi?

Ženske priče | Kako da znam da je on onaj pravi?

 

Ovo je priča o nonprofit platformi koja za cilj ima da edukuje i ujedini žene svih godina u borbi za žensko zdravlje.

PRATITE NAS